ga('set', 'userId', {{USER_ID}}); // Setați codul de utilizator folosind parametrul user_id al utilizatorului conectat. Service IT in Brasov: SERVICIILE OFERITE:

sâmbătă, 2 mai 2015

SERVICIILE OFERITE:

Reparatii calculatoare:

Service calculatoare, devirusare ,upgrade componente, diagnostic hardware, inlocuire componente defecte, instalare componente, instalare windows (VISTA/7,8,8.1,Mac OS), drivere si softuri uzuale, optimizari, curatari de praf, asamblari componente, rescriere/updatare BIOS, depanari.

Reparatii laptopuri:

Service placi de baza, upgrade, optimizari, diagnostic hardware, ecrane, schimbari mufe de alimentare, alimentatoare, balamale, devirusari, instalari sisteme de operare, drivere si softuri uzuale, inlocuire componente defecte, instalare componente, rescriere /updatare BIOS, depanari,instalare windows,linux,Mac OS.
 

Recuperari date :
Recuperare date de pe calculatoare , laptopuri virusate sau cu sistemele de operare nefunctionale (devirusari complete a datelor importante si recuperarea lor de pe hard discurile virusate; recuperari email, softuri de contabilitate, date importante - poze, filmulete, documente).
 

Reparatii imprimante:
Reparatii surse, inlocuire role, reumplere cartuse, tonere, alimentatoare.
 

Retele:
cablari pentru firme (organizarea retelelor interne din cadrul firmelor pentru comunicarea calculatoarelor intre ele pentru transmisie de date atat intern cat si extern), pentru persoane fizice, configurari retele, configurare routere (atat pe wireless cat si pe retea fixa)

Mentenanta :
Asiguram mentenanta lunara pentru firme si persoane fizice la cele mai mici preturi incepand de la 9 euro lunar, aceasta cuprinzand o interventie lunara gratuita, asistenta gratuita prin remote, telefonic, iar raspunsul la interventie in maxim 1 ora de la apel.
Prin intermediul contractelor de service si intretinere PC asiguram clientului nostru garantia unui timp de raspuns din partea noastra extrem de redus.
In acest sens asiguram:
- Revizii lunare de constatare a eventualelor defecte survenite in functionarea sistemelor PC
- Lucrari specifice de preintampinare a eventualelor incidente (curatari hard, verificari soft)
- Depanari hardware in cazul defectarii sistemelor, situatie in care noi vom interveni in cel mai scurt timp, in vederea eliminarii timpilor morti in activitatea clientului nostru, angajandu-ne in acelasi timp ca, in cazul defectarii totale a uneia sau mai multor componente sau subansamble, sa inlocuim, contra-cost, respectiva componenta sau respecivul subansamblu.
- Depanari soft in cazul calculatoarelor afectate de virusi si protectie suplimentara pentru informatii importante
- Protectie electrica a tuturor sistemelor pentru a preveni posibile defectiuni hardware
- Configurare si/sau instalare de software de aplicatie
- Configurare si/sau instalare de sistem de operare 


 Service tablete Brasov:
     Tablete au inceput sa castige teren in fata laptop-urilor si bineinteles ca orice gadget mobil are parte de multe experiente nefaste care le afecteaza functionarea(socuri fizice, baie de lichide, etc).
     Cel mai intalnit defect la tablete este spargerea sau defectarea display-ului sau a touchscreen-ului numit si digitizor, care este componenta cea mai importanta si bineinteles cea mai scumpa din tableta.
      Noi realizam toata gama de reparatii pentru tablete incepand cu inlocuire touch screen sau display, inlocuire de mufe de alimentare, resoftare, reparatii placi de baza, etc.

Servicii uzuale pentru tablete:

- inlocuire display sau digitizor
- inlocuire touch screen tablete,
- inlocuire de mufe de alimentare,
- reparatie butoane
- resoftare
- reparatii placi de baza
- inlocuire port usb


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu